Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Διαδικασία ανάμειξης ακτινικών ελαστικών μοτοσικλετών
Oct 20, 2017

Διαδικασία ανάμειξης στερεών μοτοσικλετών ακτινικών ελαστικών
Τα ισχυρά ακτινωτά ελαστικά μοτοσικλετών δεν πρέπει να έχουν ξένο, αλλά και να γνωρίζουν τη χρήση τους, έτσι ώστε να είναι δυνατή η διεργασία εξευγενισμού της μοτοσικλέτας Radial Tire, που δεν γνωρίζουμε αν θα την καταλάβουμε; Αν δεν καταλαβαίνετε ότι δεν έχει σημασία, τότε Xiaobian να σας πω για!
Η διαδικασία μαυρίσματος στερεών μοτοσικλετών Radial είναι η αιθάλη, το φυσικό / συνθετικό καουτσούκ, το πετρέλαιο, τα πρόσθετα, οι επιταχυντές και άλλες πρώτες ύλες που αναμειγνύονται μαζί στο μίξερ για επεξεργασία, για να παράγουν "όλα τα είδη πρώτων υλών. Το βάρος του αναμικτήρα είναι περίπου 250 kg Το βάρος κάθε τμήματος από καουτσούκ που χρησιμοποιείται στα στερεά ελαστικά μοτοσικλετών είναι συγκεκριμένη απόδοση Η σύνθεση της ένωσης εξαρτάται από τις απαιτήσεις απόδοσης του Radial Tyre Μοτοσικλέτας, η μεταβολή στη σύνθεση της ένωσης εξαρτάται επίσης από την αντιστοιχία των κατασκευαστών και τη ζήτηση της αγοράς, οι ανάγκες αυτές κυρίως από την πρόσφυση, την απόδοση οδήγησης, τις οδικές συνθήκες και τα ίδια τα ακτινικά ελαστικά μοτοσικλετών. Όλες οι ενώσεις δοκιμάζονται πριν να επιτραπεί να προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία - η διαδικασία προετοιμασίας των τμημάτων, προτού απελευθερωθούν.
Το ακόλουθο Xiaobian είπε ότι η εγκατάσταση στερεών ελαστικών προφυλάξεις, φουσκωτά Μοτοσικλέτα Radial ελαστικών ελαστικών ελαστικών και τα αντίστοιχα φουσκωτά μοτοσικλετών Radial ελαστικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά. Ωστόσο, ο χειρισμός των ζάντες στερεών ελαστικών απαιτείται να πραγματοποιηθεί με ένα εργαλείο (εργαλείο) στο πρέσα. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ακρίβεια της διαδικασίας εγκατάστασης, ακολουθούνται οι ακόλουθοι κανόνες:
1, ελαστικά ακτινικών μοτοσικλετών, έλεγχος των ζαντών.
Πρώτα ελέγξτε το μοχλό Radial Tire και την στερέωση ζάντας, δηλαδή, για να εγκαταστήσετε το μοντέλο μοτοσικλετών Radial Tyre είναι το ίδιο με το μοντέλο ζάντας. Το μέγεθος των ζαντών που χρησιμοποιούνται στις προδιαγραφές των ελαστικών μοτοσικλετών Radial είναι διαφορετικό και η εγκατάσταση θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί. Οι ζάντες περιλαμβάνουν ζάντες με ή χωρίς ελαττώματα, με ή χωρίς γούρνα. Εάν το τσουγκράνα, πρώτα γυαλισμένο επίπεδο, ή εύκολο να βλάψει το μοχλό μοτοσικλέτας Radial Tire, επηρεάζουν την εγκατάσταση και τη χρήση.
2, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα ελαστικά μοτοσικλετών μπορούν να εγκατασταθούν με επιτυχία στη θέση τους για να μειωθεί η τριβή μεταξύ των ζαντών, η τοποθέτηση των ελαστικών μοτοσικλετών Radial και η εξωτερική επιφάνεια του χείλους που πρόκειται να ψεκαστεί, επικαλυμμένα με λιπαντικά, σαπουνόνερο, ρόδινο νερό κλπ., με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά λιπαντικά μοτοσικλετών Radial Tire, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν λιπαντικά και άλλα βιομηχανικά λιπαντικά που χρησιμοποιούνται συνήθως, διότι θα διογκωθούν με καουτσούκ, ζημιά στα ελαστικά της μοτοσικλέτας Radial.
3, η μοτοσικλέτα Radial Tire στο χείλος όταν είναι τοποθετημένη επίπεδη, δεν είναι λοξή, διαφορετικά η εγκατάσταση είναι δύσκολη, όταν χρησιμοποιείται για να περιστρέφεται, το χείλος πρέπει να τοποθετηθεί στη θέση του, ο μπουλόνι πρέπει να σφίγγεται ή να ολισθαίνει εύκολα ή Radial Tire Μοτοσικλέτας διαχωρισμός χείλους Αιτία κινδύνου.
4, σύμφωνα με τις πρότυπες απαιτήσεις της ETRTOEDI, τα ελαστικά μοτοσικλετών που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο πρέπει να είναι ομόκεντρα. Οι διαφορετικοί κατασκευαστές προδιαγραφών και φορούν διαφορετικά ελαστικά μοτοσικλετών δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο ίδιο αυτοκίνητο ή τον ίδιο άξονα, ούτε με το αναδιπλούμενο ελαστικό ελαστικό, ούτε εύκολα να προκαλέσουν ατυχήματα προσωπικού εξοπλισμού.
Zhan Tire είναι ένα πολύ κοινό στερεό πρόβλημα μοτοσικλετών Radial Tire, αλλά μερικές φορές τα καρφιά στα ελαστικά δεν βγάλουν έξω, απλά αποτελούν μια διαρροή, οι ιδιοκτήτες της γενικής απλής αμέλειας αυτού του προβλήματος, αλλά αφήστε έτσι το Μοτοσικλέτα Radial Tire να διαρρέει να μην επισκευάσει Οι λέξεις θα αποτελέσουν κίνδυνο ασφαλείας. Χρειάζεστε τον ιδιοκτήτη των ελαστικών μοτοσικλετών Radial για αυτοέλεγχο, έγκαιρη ανίχνευση του προβλήματος.
Στερεά ακτινικά ελαστικά μοτοσικλετών διέρρευσαν τη μέθοδο αυτο-δοκιμής:
1, ήταν τα νύχια και άλλα ξένα μπαρ του σώματος
Τα ακτινικά ελαστικά μοτοσικλετών είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες που προκαλούνται από την παρακέντηση του ξένου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των βιδών, των καρφιών, των καλωδίων, των θραυσμάτων από γυαλί και ούτω καθεξής. Αυτά τα αιχμηρά πράγματα, αν η γραβάτα του τραύματος θα σχηματίσει μια μικρή διαρροή των μοτοσικλετών Radial Ελαστικά. Αυτή τη στιγμή μόνο πρέπει να διερευνήσει προσεκτικά το Μοτοσικλέτα Radial Ελαστικά μπορεί να βρεθεί στην εμφάνιση του ξένου σώματος, αν η απόκρυψη πιο βαθιά, μπορούμε να πασπαλίζουμε λίγο νερό στα μοτοσικλετών Radial ελαστικά, σπασμένα τοπικά θα είναι φυσαλίδες, και ακόμη και αποθαρρύνονται ήχο ο
2, μοτοσικλέτα Radial πλευρά ελαστικών των κατεστραμμένων
Αν ο ιδιοκτήτης δεν προσέχει όταν σταθμεύουν, τα μοτοσικλέτα Radial Ελαστικά μπορεί να τρίβουν το τρίψιμο στα δόντια του δρόμου, να τρίβουν περισσότερες φορές ο αριθμός των μοτοσικλετών Radial Ελαστικά θα σχηματιστούν στην πλευρά των κατεστραμμένων, συνιστούν διαρροή. Αλλά και ο σχηματισμός του πακέτου τυμπάνου μοτοσικλετών Radial Tyre, προσθέτει τον κίνδυνο παρακέντησης. Και τα ελαστικά μοτοσικλετών ακινητοποιημένα δίπλα στην πλευρά των κατεστραμμένων λέξεων μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτά, αν το πακέτο βλάβης ή τύμπανο, φροντίστε να αντικαταστήσετε τα καινούργια ελαστικά μοτοσικλετών όσο το δυνατόν συντομότερα.